luni, 12 decembrie 2011

Jocuri table gratis

Jocuri table gratis
BGroom furnizor de table Nr1 online
Camera BG de table va ofera un bonus 5$ fara depunere la jocul de table şi un suport bun in liba romana.


BG Room a fost fondată în 2005 şi sa specializat în jocul de table.
Spre deosebire de alţi furnizori jocuri table online cameră BG face parte dintr-o reţea mare cu software-ul dezvoltat.

Pentru jucătorii care doresc să joaca online nu este nic o restrictie poti juca online facă sa plates cu bani reali "primesti 5$ gratuit" există multe turnee freeroll cu premii în bani reali pentru a face un bankroll-ul cat mai usore.
Folosiţi codul de bonus bonus "REAL MONEY" şi a primi un bonus de 100% pentru primul depozit.

Jocuri:
BG Romm ofera o gama larga de jocuri în obiceiul de a jocului de table. Buy-in-urile încep de la $ 1. Relativ nou, este oferite turnee regulate şi turnee Sit & Go.
Toate tipurile de turnee sunt oferite atât pentru bani reali cat si pentru jucatori pe bani de joc.
Interesant sunt si turnee freeroll cu fond de premi garantate pentru buy-in direct sau prin intermediul sateliţilor unde poti sa califici direct.Lunari se sunt turnee cu preni 2.500 dolari cu 32 de locuri plătite.

Trafic jucator:
BGroom are 500.000 de membri, dintre care mai mult de 1.000 de întâlnesc în mod regulat pe platforma.

Caracteristici speciale: restante sunt ajutoare extinse la urcare. Aceasta se aplică atât informaţii despre înregistrarea şi software, precum şi informaţii detaliate şi explicaţii despre joc. Pentru incepatori BGroom oferă o scoala de table în cazul în care înveţi totul, astfel încât să puteţi face jocurile tale primele succes. Descărcaţi în cameră BG dreapta jos aici, şi să ia prima de table paşi.

Promo: folositi codul de bonus "REAL MONEY" oferim utilizatorilor noştri pentru a primi un bonus de 100% până la $ 100

Veţi primi de asemenea, un bonus fara depozit de $ 5, dacă veţi face o înregistrare completă fără sa depui bani. Bonusurile nu se exclud reciproc, ci sunt aditiv.

Pe langa bonus foarte atractiv vă oferă posibilitatea de BGroom cu turnee freeroll pentru a creşte bankroll mai repede.

Caracteristici Software:
Lobby-ul este bine organizat şi proiectat pentru a vă ajuta să găsiţi că jocul care ti se potriveste cel mai bine. Camerele individuale au proprietăţi şi caracteristici diferite. În parte, deoarece acestea sunt rezervate pentru jucătorii cu un anumit rang. Odată ce o zonă este selectat puteţi decide acum dacă să ia un loc gol sau creaţi propriul joc şi aşteptaţi pentru ca un adversar. În general, este uşor de a găsi modul în jurul valorii de lobby şi, după câteva minute, are o privire de ansamblu bună. Ca o caracteristică specială permite software-ul pentru a deschide mese GBRoom private, pentru a juca anumite jocuri online cu prietenii tăi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu